PH Snöboll är ett bra val som lampa i vardagsrummet

Vårt vardagsrum är ett rum som ska vara till nytta och nöje för mycket och många. Det har helt enkelt en hel del funktioner att fylla och beroende på vad man ska göra så behövs oftast bra belysning också. Om du inte bara ska sitta framför tv:n och slappa det vill säga. Då räcker det nästan alltid med lite dekorationsbelysning. Men inte sällan använder man också vardagsrummet för att umgås med familj och vänner på olika vis.

Kanske avnjuter man en måltid, spelar sällskapsspel, läser eller liknande. Har du inte redan hittat den perfekta lampan till ditt vardagsrum så ska du kika på PH lampan av modell PH Snöboll. Den här är nämligen ett ypperligt val när du ska hänga upp en ny taklampa i just vardagsrummet.

ph snöboll vardagsrum

Designern Poul Henningsen som står bakom formgivningen av lampan höll på och experimenterade i flera år innan han kom fram till de särskilda armaturer som skulle ge bästa möjliga ljus i ett särskilt rum. Och via PH Snöbolls design kan du låta ditt vardagsrum bada i ett symmetrisk ljus som dessutom inte bländar. Det blir helt enkelt lite skönare för ögonen och ett sådant ljus är man ju gärna ute efter i den här typen av rum hemma.

PH Snöboll har utrustats med undersidor som är matta medan det också finns vissa blanka ytor som tillsammans kan harmoniera och på så sätt reflektera ljuset på ett diffust sätt. Därmed sprids också ljuset runt omkring på ett elegant vis. Modellen PH Snöboll har varit en populär sådan ända sedan slutet på 1950-talet och idag kan man stoltsera med att ha en tidlös klassiker i taket om man köper hem just denna lampa.

ph snöboll i vardagsrumet

Kommentarer är avstängda.