Är PH 5 den perfekta lampan över köksbordet?

PH lampan finns tillgänglig i lite olika modeller idag och beroende på vilket rum du funderar på att hänga upp en PH lampa i ska du välja rätt modell för ändamålet. Går du och funderar på att investera i en ny lampa till köket är det till exempel rekommenderat att du satsar på den klassiska PH 5. Den här gör sig nämligen bra i de allra flesta kök än idag oavsett vilken stil ni har inrett i.

Det fina med modellen är som sagt att den har blivit tidlös och dessutom har designern Poul Henningsen onekligen lagt ner tid och möda på att låta lampan ge bästa möjliga ljus. Den kommer i lite olika färger beroende på om du väljer den klassiska PH 5 eller om du väljer PH 50. Kanske kan chiliröd eller mintblått vara någonting som du fastnar för och som kan vara en välkommen färgklick i ditt kök? Eller också vill du bara gå på en enkel vit variant i matt lack?

Med en PH 5 ovanför köksbordet kommer du inte att bli besviken. Den är nämligen utformad på ett sätt som gör att den ger ifrån sig ett ljus som inte bländar dig. Någonting som man verkligen uppskattar när man sitter och äter en trevlig måltid tillsammans med nära och kära.

ph lampor över köksbord

PH 5 är också en modell som innebär att armaturen har designats med en princip om ett reflekterande treskärmssystem i bakhuvudet vilket betyder att det mesta av ljuset riktas neråt. Men den är också formgiven så att ljuset når ut på sidorna.

Om du väljer modellen med namnet PH 5 Classic kommer du dessutom att kunna njuta av ett sken i varmare toner som är möjligt på grund av att insidan går i en röd ton och en reflektor med blått.

Kommentarer är avstängda.